Η «Αθηνά» βούλιαξε τη Βόρεια Εύβοια – Βιβλική καταστροφή

Μετά τις πυρκαγιές, η Βόρεια Εύβοια αποδοκιμάζεται με τις ισχυρές πλημμύρες να έχουν γκρεμίσει τα πάντα – Τι λένε οι κάτοικοι και ο δήμαρχος – Εσπευσμένα στην περιοχή ο Τριαντόπουλος

Η Βόρεια Εύβοια βάλλεται έτι μία φορά καθώς όπως ήταν φυσικό μπροστά στη «βιβλική» κακοκαιρία δε θα μπορούσε να σταθεί επάξια, λόγω της ζημιάς των πυρκαγιών κατά το φετινό καλοκαίρι. Οι κάτοικοι έζησαν ακόμη μία τραγική νύχτα, καθώς η κακοκαιρία «Αθηνά» προκαλεί νέες μεγάλες καταστροφές στην περιοχή. Όλη τη νύχτα οι σφοδρές βροχοπτώσεις χτυπούσαν την ήδη πληγωμένη περιοχή προκαλώντας μεγάλες καταστροφές.

Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη και οι ισχυρές βροχοπτώσεις έχουν μεγάλες επιπτώσεις με δεδομένη την απουσία του δάσους», είπε στο protothema.gr ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Γιώργος Κελαϊδίτης. «Έχει πληγεί το ανατολικό μέτωπο του δήμου Νηλέως, από την περιοχή της Αγίας Άννας έως την παραλία του Βασιλικού, το Ψαροπούλι. Εχουν ισοπεδωθεί δρόμοι, δεκάδες σπίτια είναι πλημμυρισμένα, η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη» πρόσθεσε ο κ Κελαϊδίτης που βρίσκεται στην πληττόμενη περιοχή, στην παραλία του Αχλαδίου.

Διαβάστε επίσης: Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας για την νέα επιδείνωση του καιρού
Δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια, η άσφαλτος έχει καταλήξει στη θάλασσα, ενώ μεγάλες είναι οι ζημιές και στην περιοχή του Μαντουδίου.

πηγή vradini