Ντάνιελ Γκρεγκ – Δωρεά 10.000 λιρών για την αποτροπή αυτοκτονιών

Ο Ντάνιελ Γκρεγκ, γνωστός σε όλους μας ως πράκτορας 007, προέβη σε μία γενναιόδωρη κίνηση, δωρίζοντας ένα αξιόλογο ποσό σε μία φιλανθρωπική οργάνωση πρόληψης των αυτοκτονιών, κάνοντας με αυτό τον τρόπο ευρέως γνωστό το έργο τους.

Ο Άντι Έρι, ο Μάικ Πάλμερ και ο Τιμ Όουεν αποφάσισαν να καλύψουν περπατώντας 300 μίλια στη μνήμη των κορών τους, Σόφι, Μπεθ και Έμιλι, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Με το Three Dads Walking θέλουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση Papyrus που επικεντρώνεται στην πρόληψη των αυτοκτονιών. Η προσπάθεια τους θα διαρκέσει 15 ημέρες και ελπίζουν ότι «θα φέρει τις αγαπημένες μας κόρες μαζί».

Σημαντικό να στρέψουμε την προσοχή στην ψυχική υγεία των νέων»
Οι τρεις έκπληκτοι πατεράδες χαρακτήρισαν «φανταστική» την κίνηση του Ντάνιελ Κρεγκ.

Μάλιστα δήλωσαν στον Guardian: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για την πρόληψη της αυτοκτονίας και να τους συστήσουμε το “Papyrus”, γιατί είναι μια οργάνωση που μπορεί να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας. Αν περισσότεροι άνθρωποι μάθουν για το “Papyrus”, θα σώσουμε ζωές», τόνισε ο Άντι Έρι.

«Έχουμε να διηγηθούμε τρεις διαφορετικές ιστορίες, αλλά κάθε μία τους είχε το ίδιο τραγικό τέλος: την ολέθρια απώλεια μιας κόρης από αυτοκτονία», συμπλήρωσε ο Έρι, του οποίου η κόρη, Σόφι, έβαλε τέλος στη ζωή της το 2018 και συνεχίζει: «Ο Ντάνιελ Κρεγκ ξεκάθαρα συγκινήθηκε από τον απερίγραπτο πόνο που εμείς και οι οικογένειές μας βιώνουμε και θέλησε να βγει κάτι θετικό από όλη αυτή την δυστυχία».

«Ελπίζουμε ότι λέγοντας τις διαφορετικές ιστορίες των παιδιών μας θα στρέψουμε την προσοχή στην ψυχική υγεία των νέων», επεσήμανε ο Μάικ Πάλμερ που περιέγραψε την κόρη του ως «πολύ δημοφιλή και με κέφι για ζωή».

πηγή in.gr