Γίνε πιο κομψή – Συμβουλές

Όλες οι γυναίκες στην καθημερινότητα μας και όχι μόνο, θέλουμε να δείχνουμε κομψές για αυτό και είναι απολύτως λογικό εάν και εσύ πιάνεις τον εαυτό σου δηλαδή το μυαλό σου να σκέφτεται συνεχώς τρόπους για το πως θα καταφέρεις να δείχνεις πιο κομψή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η έννοια της κομψότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την γυναικεία ομορφιά και θηλυκότητα για αυτό και εσύ πρέπει να βρεις πιο είναι το δικό σου στυλ, εκείνο το στυλ που θα σε κάνει να νιώθεις αλλά και να δείχνεις πιο κομψή από ότι είσαι ήδη. Η κομψότητα είναι το ζητούμενο για κάθε γυναίκα η οποία θέλει να ξεχωρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έτσι από το πρωί στο γραφείο μέχρι την βραδινή σου έξοδο θα πρέπει να βρεις πια είναι εκείνα τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα αξεσουάρ τα οποία θα σε κάνουν σε κάθε περίσταση να δείχνεις πιο κομψή. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι μέρος της κομψότητάς σου αποτελεί και το μακιγιάζ, τα μαλλιά και γενικώς όλα όσα περιβάλλουν το πακέτο που ονομάζουμε εξωτερική εμφάνιση. Εμείς λοιπόν εδώ στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα θα σου πούμε τους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να δείχνεις πιο κομψή, θα σου δώσουμε συμβουλές για να το πετύχεις αλλά και ιδέες για το καθημερινό σου ντύσιμο και όχι μόνο.

Το μυστικό για να δείχνεις πιο κομψή

Όλες οι γυναίκες μπορούμε να δείχνουμε, να αισθανόμαστε αλλά και να είμαστε κομψές αρκεί να έχουμε πάντα ως γνώμονα έναν και μοναδικό κανόνα που δεν είναι άλλος από την ηλικία μας. Όταν μιλάμε για κομψότητα εννοούμε ότι θα πρέπει να ντυνόμαστε πάντα ανάλογα με το πια δεκαετία διανύουμε γιατί σε αντίθετη περίπτωση ότι και εάν κάνουμε δεν πρόκειται να δείξουμε κομψές. Για να καταλάβεις καλύτερα αυτό που σου λέμε αρκεί να αναλογιστείς μόνη σου πότε μια γυναίκα δείχνει πιο κομψή όταν ντύνεται με βάση την ηλικία της ή όταν ντύνεται με ρούχα που θα φόραγε μια μικρότερη κοπέλα; Σίγουρα ξέρεις πια είναι η σωστή απάντηση το θέμα είναι να αρχίσεις να το κάνεις πράξη μιας και αυτό αποτελεί την αρχή για να δείχνεις πιο κομψή. Πιο συγκεκριμένα μια γυναίκα 40 χρονών όσο τέλειο σώμα και εάν έχει εάν φορέσει σορτς με φανελάκι δεν υπάρχει περίπτωση να δείξει πιο κομψή ακόμα και εάν μιλάμε για το τελειότερο μοντέλο στον κόσμο. Άλλωστε η έννοια της κομψότητας είναι τελείως διαφορετική από την έννοια της μόδας ή την έννοια του να δείχνουμε σέξι ή ελκυστικές. Η κομψότητα απαιτεί γραμμές που να ταιριάζουν στο στυλ μας, στην προσωπικότητά μας αλλά προπαντός στην ηλικία μας. Αγάπησε την ηλικία σου λοιπόν συμβιβάσου με αυτήν και άρχισε να ντύνεσαι όπως σου πρέπει. Φυσικά δεν αρκεί να προσέχουμε μόνο το ντύσιμό μας για να δείχνουμε πιο κομψές αλλά όλη την εξωτερική εμφάνιση από τα ρούχα, τα μαλλιά μέχρι το μακιγιάζ μας. Πιο κομψή θα δείξεις με ένα διακριτικό μακιγιάζ πάρα με ένα έντονο μακιγιάζ που κάνουν οι έφηβες.

Συμβουλές για να είσαι πιο κομψή

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές τις οποίες εάν τις ακολουθήσεις θα δείχνεις πιο κομψή στην καθημερινότητα σου χωρίς να το προσπαθείς περισσότερο από ότι χρειάζεται και φυσικά θα πάψει να σου είναι έμμονη ιδέα το πώς θα δείχνεις πιο κομψή.

  • Για να είσαι πιο κομψή πρέπει πάντα να ακολουθείς τον κανόνα της μη υπερβολής. Πιο συγκεκριμένα όσο πιο λιτά ντύνεσαι τόσο πιο κομψή θα δείχνεις. Μην συνδυάζεις πολλές υφές, σχέδια και χρώματα γιατί το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρα κομψό θα είναι. Προτίμησε λιτές γραμμές, γεωμετρικά σχήματα και μονοχρωμίες ή διχρωμίες.
  • Για να είσαι αλλά και για να δείχνεις πιο κομψή θα πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα ακάλυπτα σημεία του σώματος σου αλλά και σε εκείνα που είναι καλυμμένα. Ο χρυσός κανόνας είναι ένας και οφείλεις ως κομψή γυναίκα να τον ακολουθήσεις. Θα πρέπει τα εκτεθειμένα σημεία του σώματος σου να είναι ή λιγότερα ή ίσα με τα καλυμμένα σημεία στο σώμα σου. Για παράδειγμα εάν φορέσεις μια μίνι φούστα μην φορέσεις και μπούστο. Φρόντισε εάν αποφασίσεις να αφήσεις ακάλυπτο το μπούστο σου να καλύψεις τα πόδια σου και το αντίστροφο.
  • Για να δείχνεις πιο κομψή θα πρέπει να επενδύσεις σε πολύ καλά υφάσματα. Δυστυχώς ή ευτυχώς η κομψότητα είναι συνδεδεμένη με το ποιοτικό. Ποιοτικό στην ορολογία της μόδας σημαίνει καλό ύφασμα.
  • Μια γυναίκα για να ντυθεί όμορφα και να δείχνει πιο κομψή πρέπει να έχει στην ντουλάπα της κομμάτια διαχρονικά τα οποία να είναι καλόγουστα και που θα την βγάλουν από την δύσκολη θέση κάθε φορά που θα θέλει να παρευρεθεί σε κάποια συνάντηση και να δείχνει πιο κομψή. Ένα μονόχρωμο κλασικό παλτό σε ίσα γραμμή, ένα μαύρο φόρεμα, ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες, ένα λευκό πουκάμισο, ένα κλασικό τζιν είναι τα ρούχα που θα πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.
  • Εάν θέλεις να είσαι πιο κομψή θα πρέπει να ξεχάσεις οτιδήποτε είναι απομίμηση και πραγματικά να το ξεφορτωθείς. Είναι καλύτερα να επιλέξεις ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ μιας οικονομικότερης αλυσίδας παρά να αγοράσεις μια φτηνή απομίμηση κάποιας επώνυμης εταιρίας ή αλυσίδας γυναικείων προϊόντων.
  • πηγή dinamikh ginaika