Σκότωσα τη Τζεβριέ γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και έτοιμο φαγητό» είπε στην απολογία του ο γυναικοκτόνος

Δεν ήθελα να σκοτώσω τη σύζυγο μου. Την είχα χτυπήσει δυο τρεις φορές στο παρελθόν αλλά όχι πολύ. Την είχα χτυπήσει γιατί δεν είχα καθαρά ρούχα και γιατί είχε αργήσει να ετοιμάσει το φαγητό» με αυτά τα λόγια παραδέχτηκε τις πράξεις του ο συζυγοκτόνος από την Αλεξανδρούολη που σκότωσε την Τζεβριέ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνος γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος και γύρω στη 1 το μεσημέρι της 5ης Δεκεμβρίου και ενώ κοιμόταν, η σύζυγος του πήγε από πάνω του άρχισε να του φωνάζει και του πέταξε το παντελόνι στο πρόσωπο.

Τότε άρχισε να τη χτυπάει και σταμάτησε όταν η 29χρονη ξέσπασε σε κλάματα. Στη συνέχεια η Τζεβριέ βγήκε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μία ώρα. Τότε πρόσεξε ότι έτρεχε αίμα από το φρύδι της. Όταν τη ρώτησε από που το έπαθε αυτό, τότε, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του είπε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Τότε η 29χρονη κάθισε σε μια καρέκλα και αμέσως άρχισε να κάνει εμετό.

Η ιατροδικαστική εξέταση
Τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και συγκεκριμένα στις 12 του Δεκέμβρη, η 29χρονη Τζεβριέ κι ενώ είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις εξετάστηκε από ιατροδικαστή. Τ

«Ο γιατρός μου είπε ότι έσπασε το πλευρό της και ότι μπήκε το κόκκαλο στο συκώτι της. Αυτό δεν προκλήθηκε από τη πτώση στην σκάλα αλλά από τα χτυπήματα. Ήταν μπροστά κι οι γονείς της όταν μας τα είπε αυτά ο γιατρός», αναφέρει στην απολογία του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, διαπιστώθηκαν εκχυμώσεις στο δεξί της μάτι, στο πάνω μέρος της δεξιάς πλευράς της κοιλιάς, στο δεξί χέρι, στη αριστερή κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία.

Από τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις διαπιστώθηκε ότι η 29χρονη έφερε μεγάλα αιματώματα σε όλη την κοιλιακή χώρα, πνευμονοθώρακα άμφω και εκτεταμένες ρήξεις ύπατος. Η άτυχη γυναίκα που νοσούσε και από κοροναϊό, όπως αναφέραμε και παραπάνω, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης μεγάλου τμήματος του ήπατος – ηπατεκτομή (περίπου ¾) και χοληκυστεκτομής.

πηγή vradini