Δικηγορικό στέκι γαστρονομικής απόλαυσης πλέον το Yolenis στο Κολωνάκι

Το έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο και χαμογελαστό –με τις επιβαλλόμενες μάσκες- για να ικανοποίηση κάθε επιθυμία και γαστρονομική ιδιορρυθμία

Δικηγορικό στέκι έχει καθιερωθεί πλέον το εστιατόριο του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας Yolenis στην καρδιά της πρωτεύσας στο Κολωνάκι.

Μοντέρνο και φωτεινό, με φινέτσα, ευρύχωρους και καλά σχεδιασμένους χώρους, σε πολλαπλά ανισόπεδα επίπεδα. Άνετα, μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ καλό γεύμα στην Σόλωνος 9, χωρίς η μια παρέα να ενοχλεί ηχητικά την άλλη.

Μα πάνω από όλα θα βρεις και θα απολαύσεις γεύσεις που σπάνια βρίσκεις, αλλά και που θα σου μένουν αξέχαστες. Πρόκειται για μια πολύ καλή μονάδα γαστρονομικής απόλαυσης μέσα στο Κολωνάκι. Βασικό χαρακτηριστικό, που το κάνει να ξεχωρίζε, είναι τα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί για τα απολαυστικά και πάρα πολύ νόστιμα εδέσματα, τα οποία φτιάχνονται με μεράκι και τηρώντας τους απαράβατους κανόνες της Μεσογειακής και ειδικά Ελληνικής μαγειρικής παράδοσης.

Από τα κύρια πιάτα διακρίνονται το χοιρινό πρασοσέλινο, τα γλυκόξινα φιλετάκια κοτόπουλο με ανανά, ο διεθνούς φήμης μουσακάς και το μοσχαράκι κατσαρόλας. Συνοδευτικές απολαύσεις είναι τα σουτζουκάκια φτιαγμένα με συνταγή που έχει έρθει από τα βάθη της Μικράς Ασίας και λαχανοντολμάδες που δεν μένει τίποτα στο πιάτο, ενώ το αυγολέμονο χαλάει πολύ ψωμί…

Και για να κλείσει ο κύκλος της γαστρονομικής απόλαυσης υπάρχει σοκολατόπιτα και μηλόπιτα, η οποία παρασκευάζεται παρουσία του πελάτη και χαίρεσαι τον τρόπο με τον οποίο ο σεφ την «κτίσει» μέσα στο πιάτο.

Το έμπειρο προσωπικό είναι πρόθυμο και χαμογελαστό –με τις επιβαλλόμενες μάσκες- για να ικανοποίηση κάθε επιθυμία και γαστρονομική ιδιορρυθμία.

Ο κύριος Θοδωρής θα σε υποδεχθεί στην είσοδο για να σε καλωσορίσει και να σου μεταφέρει την εμπειρία του από τους χώρους εστίασης που κουβαλάει στην πλάτη του, καθώς επί σειρά ετών σε καλοδεχόταν στα εστιατόρια και τα μπαρ της Παλαιάς Βουλής.

Μερικές φορές τα λόγια δεν μπορούν να αποδώσουν τη γεύση και το μεγαλείο της γαστρονομικής απόλαυσης. Μια από τις φορές αυτές είναι και η τωρινή.

isogeio3
isogeio6

IMG-7eb6661c592ebcb24308507806c1579a-V

πηγή protothema