Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Η κατηγορία ότι έσπασα την καραντίνα θίγει εμένα και τους συμπαίκτες μου στο Warzone»

Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη» έγραψε σε Instagram story

Με χιούμορ απάντησε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος στις κατηγορίες ότι ενώ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό έσπασε την καραντίνα για να πάει διακοπές. Μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκη επεσήμανε μέσω των social media πως περνά τον χρόνο του παίζοντας το videogame Warzone, που ανήκει στην οικογένεια των πολεμικών «CallofDuty».

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

mitsotakis_-_konstantinos

Σημειώνεται πως η Νέα Δημοκρατία με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έσπασε την καραντίνα τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, είτε φανερά είτε υπόγεια, χρησιμοποιώντας troll του διαδικτύου και φιλικά του μέσα και ιστοσελίδες, τον άθλιο πόλεμο λάσπης προσωπικά κατά του πρωθυπουργού».

«Στην αρχή ήταν στο στόχαστρο μόνο ο ίδιος. Στη συνέχεια προστέθηκε και η σύζυγος του. Μετά ήρθε η σειρά των παιδιών του. Αυτή τη φορά τα ψέματα αφορούν τον γιό του Κωνσταντίνο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και δήθεν πήγε εκδρομή, παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα. Κι αυτό όταν από την πρώτη στιγμή της θετικής διάγνωσης μπήκε σε καραντίνα κι έμεινε στο δωμάτιό του, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, και φυσικά δεν πήγε καμία εκδρομή. Παράλληλα με το υβρεολόγιο στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόγεια της Κουμουνδούρου κάνουν υπερωρίες στην παραγωγή λάσπης και fake news κι όλα αυτά με τις ευλογίες του κ. Τσίπρα φυσικά» πρόσθεσε η Πειραιώς.

πηγή protothema