Κοροναϊός – Ιστορίες αντιεμβολιαστικής τρέλας για αρνητές και πονηρούς

Εμμονές, λίγη… παράνοια και μπόλικη εφευρετικότητα περιλαμβάνουν οι ιστορίες αντιεμβολιαστικής τρέλας στη χώρα μας.

Οι «αυτόχθονες ιθαγενείς»… ξαναχτύπησαν μέσω μιας υποομάδας τους, τους «Λαρισαίους αυτόχθονες ιθαγενείς», οι οποίοι έστειλαν εξώδικο στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ζητώντας 2,2 δισ. ευρώ ως… πρόστιμο, γιατί «καταπατά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών». Mάλιστα, δεν του επιτρέπουν να κάνει και δημόσια έργα!

Ο περιφερειάρχης απάντησε με χιούμορ, πάντως, λέγοντας ότι θα κάνει έρανο για να καταφέρει να… συγκεντρώσει το ποσό και να τους το δώσει.

Στο Βόλο, μια 52χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος έφθασε στο αστυνομικό τμήμα με πρόστιμο 6.000 ευρώ στο χέρι, το οποίο της είχε επιβληθεί γιατί είχε ανεμβολίαστους στο μαγαζί της. Και εκείνη, αντί να κάνει ένσταση, θεώρησε καλό να επιτεθεί και να χτυπήσει μία 38χρονη αστυνομικό της υπηρεσίας. Φυσικά, συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της.

Στην Πάτρα, σε κατάστημα στο οποίο η ΕΛΑΣ είχε βάλει λουκέτο, ο ιδιοκτήτης πήρε άδεια… από τη σημαία και το ξανάνοιξε μόνος του. Μάλιστα, έβαλε και ανεμβολίαστους θαμώνες μέσα, οπότε και συνελήφθη εκ νέου, του επιβλήθηκε 25.000 ευρώ πρόστιμο και 45 ημέρες επιπλέον «λουκέτο» στο μαγαζί.

πηγή in.gr