Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης Masters Aquatics στη Ρώμη

 

Από το «FINalmente in piscina» στο «FINché c’è nuoto c’è vita».Συνεχίζοντας την προωθητική εκστρατεία που προωθήθηκε τον Σεπτέμβριο από την Ιταλική Ομοσπονδία Κολύμβησης και την Εταιρεία Διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2022, προγραμματισμένη από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου στη Ρώμη, Masters από τις 24 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, για να αυξηθεί το ενδιαφέρον για τους υδρόβιους κλάδους και την επανεκκίνηση αθλητικών δραστηριοτήτων στην πισίνα με απόλυτη ασφάλεια και ευεξία.

Το δεύτερο βίντεο της τριλογίας, διάρκειας 20 δευτερολέπτων, θα μεταδοθεί τον Απρίλιο και τον Μάιο σε 1245 οθόνες σε 125 σιδηροδρομικούς σταθμούς σε όλη την Ιταλία.

Οι εικόνες μεταφέρουν τον θεατή στο κολυμβητήριο, ένα υγιεινό και ασφαλές μέρος για να ασκηθεί η κινητική δραστηριότητα για προσωπική και συλλογική ευημερία, χωρίς όρια ηλικίας.Διασκεδάστε σαν παιδιά στις πρώτες τους βουτιές, αναγεννηθείτε με έντονη προπόνηση, νιώστε την αίσθηση του νερού στο δέρμα σας, γνωρίστε νέους φίλους και γίνετε πρωταθλητές!Θα νιώσετε σαν μέρος της οικογένειας.

Η εκστρατεία θα ολοκληρωθεί με ένα τρίτο βίντεο, στον αέρα από τον Ιούνιο, το οποίο θα μας οδηγήσει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα διεξαχθεί στην Ιταλία το 2022: το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Ρώμη.

Στους ίδιους σταθμούς, η βιντεοκαμπάνια συνοδεύεται και από στατική διαφήμιση που αναπαριστά τους υδάτινους κλάδους σε εικόνες με κωδικούς QR, δίνοντας εύκολη πρόσβαση σε Federal Swimming Schools και κολυμβητικές εγκαταστάσεις στις περιοχές των ενδιαφερόμενων χρηστών.

Ανοίγει από την Τετάρτη 06-ΑΠΡ-2022 η διαδικασία εγγραφών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Masters Aquatics!

πηγή len.eu