Αναχώρησε από την Αθήνα το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου – Τους προέπεμψε στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Μηταράκης

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποίησε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας – Δείτε φωτογραφίες

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους του Βελγίου στην χώρα μας.

Ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη αναχώρησαν από την χώρα μας μετά από τρεις ημέρες παραμονής, με γεμάτο πρόγραμμα και πολλές επαφές.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, ήταν αυτός ο οποίος τους προέπεμψε το απόγευμα της Τετάρτης στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Δείτε φωτογραφίες:

5585444
5585446
mitarakis_vasilias

Η ανάρτηση του Νότη Μηταράκη:

Το βασιλικό ζεύγος του Βελγίου πραγματοποίησε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ στην αποστολή βρέθηκαν υπουργοί της βελγικής κυβέρνησης, η αναπληρώτρια πρωθυπουργός του Βελγίου και Βέλγοι επιχειρηματίες και πανεπιστημιακοί.

Νωρίτερα, σήμερα βρέθηκαν στη Ρεβυθούσα. Σε ανάρτησή του στο instagram το βελγικό παλάτι, στη λεζάντα τριών φωτογραφιών που παραθέτει από την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους στον τερματικό σταθμό LNG, γράφει:

«Το θέμα της “ενέργειας” θα βρεθεί στο επίκεντρο της τελευταίας ημέρας της κρατικής επίσκεψης στην Ελλάδα, με επίσκεψη στον τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στη Ρεβυθούσα. Ο τερματικός σταθμός υγροποιημένου φυσικού αερίου βρίσκεται σε ένα ακατοίκητο νησί κατά μήκος της ακτογραμμής της Αθήνας και είναι στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Ο τερματικός σταθμός αναπτύχθηκε και ανήκει στον ΔΕΣΦΑ, συμμέτοχος της οποίας είναι η βελγική εταιρεία Fluxys»

πηγή  protothema