
Με τη θερμοκρασία στους 40 βαθμούς και την αδρεναλίνη στα ύψη όλα μπορεί να συμβούν στο ντεμπούτο της F1, στο Ηard Rock Stadium.
Οι Αμερικάνοι έχουν στήσει ένα μοναδικό σκηνικό για να υποδεχτούν τη F1, όπως αρμόζει. Η πίστα έχει διαμορφωθεί στο Hard Rock Stadium το Grand Prix θα διεξαχθεί στο Διεθνές Αυτοκινητοδρόμιο της πόλης που βρίσκεται στην περιοχή Miami Gardens.
Πρόκειται για την έδρα των Miami Dolphins και της κολεγιακής ομάδας ποδοσφαίρου, το κεντρικό στάδιο της πόλης. Το Μαϊάμι βρίσκεται στον ίδιο παράλληλο με την Νότια Αίγυπτο, έχει εύκρατο τροπικό κλίμα, εξαιρετικά ήπιους χειμώνες και μέση ετήσια θερμοκρασία 22 βαθμούς Κελσίου.
Βέβαια αυτές τις μέρες ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου στην ατμόσφαιρα το μεσημέρι. Αντίστοιχα στο οδόστρωμα η θερμοκρασία άγγιξε τους 60 βαθμούς Κελσίου. H θάλασσα απέχει από την πίστα, οπότε οι Αμερικάνοι έφτιαξαν ψεύτικη μαρίνα για να φαίνονται σκάφη στα τηλεοπτικά πλάνα.
Δείτε βίντεο με πλάνα από την ατμόσφαιρα στο Μαϊάμι και το εκπληκτικό σκηνικό που έχουν στήσει οι Αμερικάνοι.
Όλοι οι οδηγοί το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκαν με αθλητές και προσωπικότητες ευρέως προβεβλημένες στη Φλόριντα ώστε να τραβήξουν το ενδιαφέρον του ευρύ κοινού.




















Ο αγώνας εκκινεί σήμερα στις 22:30 (απευθείας ΕΡΤ, Cosmote). Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης βρίσκονται οι Ferrari.
πηγή mononews