Ένα κολύμπι Open Water βγαλμένο από τα όνειρα!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Λεπτομέρειες Αγώνα Κολύμβησης Open Water (O.W.S.)

 

Εκκίνηση & Τερματισμός: Προβλήτα λίμνης εμπρός του Δημοτικού χώρου στάθμευσης. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από θέση εντός της λίμνης (water start), ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί κάτω από ειδική αψίδα εντός της λίμνης δίπλα στο χώρο εκκίνησης.
Διαδρομή: κολύμβηση μίας περιστροφής συμφώνως της κίνησης των δεικτών του ρολογιού, σε διάταξη παραλληλογράμμου, διαδρομή ορισμένη από σημαδούρες, εμπρός από την προβλήτα και παραλλήλως της παραλίας, εντός του σηματοδοτημένου χώρου κωπηλασίας, σε απόσταση 1.750 μέτρων (όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα επί του χάρτη) για τα 2.5k ενώ για την απόσταση των 0.5k, σε απόσταση 240 μέτρων.

Είσοδος και έξοδος στο νερό θα πραγματοποιηθεί από ειδική εξέδρα η οποία θα τοποθετηθεί παραπλεύρως της προβλήτας.

Ώρα εκκίνησης: 11.15 π.μ. και για τις δύο αποστάσεις 0.5k και 2.5k.

Δεν θα υπάρχει υδροδοσία των κολυμβητών κατά την διενέργεια του αγώνα παρά μόνο πριν την εκκίνηση και κατόπιν του Τερματισμού.
Χρονικός περιορισμός για τον τερματισμό των αθλητών (Cut Off) δεν θα υπάρχει.

Για λεπτομέρειες διαδρομών, δείτε τους χάρτες, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες διαδρομών, όρων και κανονισμών θα δοθούν στο Race brief που θα πραγματοποιηθεί πριν τη διοργάνωση και είναι υποχρεωτικό να το παρακολούθησουν άπαντες.

Βοήθεια στο νερό έχει προβλεφθεί και περιγράφεται εντός ειδικού σχεδίου.

10k O.W.S.

 ows10k

Εκκίνηση & Τερματισμός: Οι αθλητές των 10k θα παραληφθούν από το χώρο Δημοτικής στάθμευσης στις 08:15 με λεωφορείο και θα μεταφερθούν στην πίσω πλευρά της λίμνης όπου θα δοθεί η εκκίνησή του εντός του νερού. Ο τερματισμός θα γίνει στη θέση εμπρός της προβλήτας του Δημοτικού χώρου στάθμευσης, εντός του νερού σε ειδική αψίδα.
Διαδρομή: κολύμβηση σε διάταξη περίπλου της λίμνης, παραπλεύρως της μικρής γυρολιμνιάς, διάπλου μέχρι την απέναντι ακτή της λίμνης (Πολυκάρπη – Μαυροχώρι) και επιστροφή για τη συνέχιση της μικρής γυρολιμνιάς, με τερματισμό εμπρός από το χώρο Δημοτικής στάθμευσης και την προβλήτα του. Θα υπάρχουν σημαδούρες σε ειδικά σημεία της λίμνης στην πολυγωνικής διάταξης, τροχειοδεικτικά, τις οποίες οι κολυμβητές θα πρέπει να περνούν σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 15 μέτρων.

Ώρα εκκίνησης:  09:00

Θα υπάρχει υδροδοσία για την ενυδάτωση των κολυμβητών της απόστασης των 10k μετά την επιστροφή από τον διάπλου της λίμνης στην μικρή γυρολιμνιά.
Χρονικός περιορισμός για τον τερματισμό των αθλητών (Cut Off) δεν θα υπάρχει.

Για λεπτομέρειες διαδρομών, δείτε τους χάρτες, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες διαδρομών, όρων και κανονισμών θα δοθούν στο Race brief που θα πραγματοποιηθεί πριν τη διοργάνωση, η παρακολούθηση του οποίου είναι υποχρεωτική.

Βοήθεια στο νερό έχει προβλεφθεί και περιγράφεται εντός ειδικού σχεδίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ βράβευσης:
• Γενική κατηγορία αντρών και γυναικών

 • • Ηλικιακές κατηγορίες(μικρότεροι των 18 ενσωματώνονται στην πρώτη κατηγορία του φίλου τους, ενώ κατηγορίες που δεν συμπληρώνουν 3άδα βάθρου συνενώνονται με την/ις αμέσως μεγαλύτερη/ες ώστε να συμπληρωθεί)ΑΝΤΡΕΣ                                                 ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
  Α1 18-29 χρονών                                Γ1 18-29 χρονών
  Α2 30-39 χρονών                                Γ2 30-39 χρονών
  Α3 40-49 χρονών                                Γ3 40-49 χρονών
  Α4 50-59 χρονών                                Γ4 50-59 χρονών
  Α5 60 και άνω                                     Γ5 60 και άνω
 • • Μεγαλύτερος και μικρότερος αθλητής
 • • Ντόπιοι 3 Άνδρες και Ντόπιες 3 Γυναίκες

Στην κατηγορία των Wetsuits θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άνδρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης, καθώς και οι 3 πρώτοι και 3 πρώτες των ηλικιακών κατηγοριών: μέχρι 29 έτων & 30+ ετών.

Στην κατηγορία των 0,5k θα βραβευθούν οι πρώτοι 3 άνδρες και πρώτες 3 γυναίκες της Γενικής Κατάταξης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παραλάβουν το Athletes Kit τους κατ’ ελάχιστον μία ώρα πριν την εκκίνηση, από τη γραμματεία, σύμφωνα με τις ώρες λειτουργίας της, που θα ανακοινωθούν. Σε κάθε περίπτωση η φροντίδα έγκαιρης παραλαβής του Running Kit ανήκει στους αθλητές και θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τυχόν μη έγκαιρη παραλαβή του μπορεί να κοστίσει την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Για τις εγγραφές της τελευταίας στιγμής, οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να γνωρίζουν ότι το Running Kit που θα λάβουν ενδέχεται να μην περιλαμβάνει πλήρες περιεχόμενο, δεδομένης της αδυναμίας του διοργανωτή να προβλέψει εγγραφές της τελευταίας στιγμής, πάντα συμφώνως της πολιτικής εγγραφών που ανακοινώνεται στο website της διοργάνωσης.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Άνοιγμα φωτογραφίας

Άνοιγμα φωτογραφίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.