17ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης, Διοργανώθηκε με Μεγαλή Επιτύχια, από τον ιδιαίτερα Χαρισματικό Συντονιστή Χρήστο Μποφίλιο

Ο αυθεντικός χειμερινός Διάπλους του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στο ειδυλλιακό τοπίο του όρμου της Βουλιαγμένης, για 17η φορά. Ο Ν.Ο.Β. κατακλύστηκε από τους κολυμβητές, τους συνοδούς τους αλλά και απλούς επισκέπτες που θέλησαν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή της χειμερινής κολύμβησης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ

Ο επιτυχημένος αγώνας εδώ και καιρό είχε γίνει sold out και 500 άνθρωποι τίμησαν τον τίτλο τους ως χειμερινοί κολυμβητές, ερασιτέχνες ή μη, για να διαγωνιστούν στις 3 διαφορετικές διαδρομές της πίστας: των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων. Ο καιρός ήταν σύμμαχος του φετινού Διάπλου, στον οποίο κυριαρχούσε η καλή διάθεση και η όρεξη για κολύμπι.

diaplous

Η διοργάνωση του Διάπλου έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια των κολυμβητών, ώστε να μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις απαιτητικές συνθήκες που έχει η χειμερινή κολύμβηση. Στο πλαίσιο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, εκτός από την θαλάσσια κολυμβητική πίστα που είχε πλούσια σηματοδότηση με φωτεινές σημαδούρες για τη διευκόλυνση των κολυμβητών, όλοι οι αθλητές υποχρεωτικά χρησιμοποιούσαν προσωπική σημαδούρα.

Για τον λόγο αυτό, η Lifeguard Hellas, η πιο άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Ελλάδας ήταν στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, διαθέτοντας 20 από τους πιο έμπειρους ναυαγοσώστες της, οι οποίοι με πλωτά μέσα του Ν.Ο.Β. βρίσκονταν κοντά στους κολυμβητές, μέσα στο νερό, για να τους υποστηρίξουν, εφόσον υπήρχε ανάγκη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 17ου Χειμερινού Διάπλου Βουλιαγμένης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα:  https://my.esportevents.gr/results.php?id=20220050&rc= .

Πηγή notiareport