Μαρία Ναυπλιώτου | Το αντιγηραντικό σέρουμ που χρησιμοποιεί καθημερινά είναι εμπνευσμένο από τα skin fillers

Μια πιο οικονομική (και σίγουρα πιο safe και φυσική) εναλλακτική των ενέσιμων για απόλυτα νεανική επιδερμίδα

Όλες οι γυναίκες με όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα γνωρίζουν τη σημασία της σωστής ενυδάτωσης και φροντίδας, που πρέπει να γίνεται εντατικά και με συνέπεια, χωρίς διαλείμματα. Ιδίως όσο μεγαλώνει μια γυναίκα και οι ανάγκες της επιδερμίδας της αλλάζουν, η skincare ρουτίνα που πρέπει να ακολουθεί οφείλει να είναι τακτική, με τα κατάλληλα προϊόντα.

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει καλά η Μαρία Ναυπλιώτου, μια γυναίκα που στα 53 της έτη έχει καταφέρει να δείχνει πιο φρέσκια και δροσερή ακόμα και από πολύ νεότερες γυναίκες.

Ποιο το μυστικό της;
Η ίδια έχει δηλώσει ότι θεωρεί πολύ σημαντική την περιποίηση της επιδερμίδας ώστε να είναι και να δείχνει, πρωτίστως, υγιής. Επίσης, συχνά κάνει διαλείμματα από το μακιγιάζ, μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την αναγκάζουν να φοράει άφθονο στην τηλεόραση αλλά και στο θέατρο όπου εμφανίζεται καθημερινά.

Η δική της skincare ρουτίνα συνίσταται στα βασικά: ενυδάτωση με τα σωστά προϊόντα και αντηλιακή προστασία. Ναι καλά άκουσες, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές μέσω Instagram, αυτά είναι τα κύρια βήματα που ακολουθεί για ένα υπέροχο δέρμα. Κι ενώ έχει μιλήσει πολλές φορές για το ποια είναι η αγαπημένη της αντιγηραντική κρέμα, πριν λίγες μέρες αποκάλυψε και τον αγαπημένο της ορό, τον οποίο πρόσθεσε πρόσφατα στη ρουτίνα περιποίησής της.

Πρόκειται για το Bio Performance Skin Filler Serum της Shiseido, που φαίνεται ότι την έχει ενθουσιάσει ιδιαίτερα αφού, όπως δήλωσε η ίδια, δεν έχει νιώσει ποτέ πριν την επιδερμίδα της πιο λεία, πιο σφριγηλή και με μια ξεχωριστή λάμψη, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. 

Μάλιστα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, χρειάστηκε μόλις μια νύχτα εφαρμογής συνδυαστικά με την αγαπημένη της Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment της Shiseido για να διαπιστώσει σημαντική αλλαγή στην επιδερμίδα της, μόλις από το επόμενο πρωί. Συγκεκριμένα, είδε άμεσα αποτελέσματα αναπλήρωσης και ορατά πιο λαμπερή επιδερμίδα, από την πρώτη κιόλας ημέρα.

 

 

Το συγκεκριμένο σέρουμ είναι εμπνευσμένο από τα αποτελέσματα των αισθητικών επεμβάσεων και χάρη στην τεχνολογία MolecuShift της Shiseido, επιτρέπει στο υαλουρονικό οξύ να διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, διατηρώντας παράλληλα την ενυδατική δράση του στον μέγιστο βαθμό. Παρέχει γρήγορα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ημέρα. Η επιδερμίδα φαίνεται 5 χρόνια νεότερη και αναζωογονημένη.
Το Bio Performance Skin Filler Serum αποτελείται από έναν ορό ημέρας και έναν ορό νυκτός.

πηγή madamfigaro