Η λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν στο look της Μαρί Σαντάλ για τη στέψη

Η Μαρί Σαντάλ παρευρέθηκε στη στέψη του Καρόλου Γ’ στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια τελετή που έλαβε χώρα στις 6 Μαΐου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Η στέψη αυτή αποτελεί την πρώτη στέψη μετά από 70 χρόνια και πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στο ιστορικό γεγονός, με μέλη των βασιλικών οικογενειών από όλον τον κόσμο, εκπροσώπους Κυβερνήσεων, ενώ η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν παρούσα.

Η Μαρί Σαντάλ, ο πρίγκιπας Παύλος και η Άννα Μαρία, δεν έλειψαν από τη στέψη με τη σύζυγο του Παύλου να επιλέγει δημιουργία Mary Katrantzou, καθώς έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ρούχα της συγκεκριμένης σχεδιάστριας μόδας. Ωστόσο, επέλεξε τσάντα από τη συλλογή της κόρης της, Ολυμπίας, Olympia Le Tan x Olympia of Greece, ενώ παρευρέθηκε και στη συναυλία της στέψης!

Η Μαρί Σαντάλ λοιπόν κράτησε τσάντα της Ολυμπίας, επέλεξε παπούτσια Manolo Blahnik και το καπέλο της από το brand Philip Treacy.

Στην τσάντα της Σαντάλ αναφέρεται: «Σε αναζήτηση του χαμένου χρόνου». Ακόμα, στη δεξίωση πριν τη στέψη, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Μαρί Σαντάλ είχε επιλέξει επίησς δημιουργία από τη Mary Katrantzou και τσάντα της κόρης της με σαφή αναφορά στην Ελλάδα.

 

πηγή  hello