Κρήτη: Η 82χρονη Παρασκιώ και ο 41χρονος Κωστής ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Παρασκιώ και Κωστής μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους και ανυπομονούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της χρονιάς αψηφώντας τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που το χωρίζει, αφού αρραβωνιάστηκε τώρα ετοιμάζεται για τον γάμο του.

Η 82χρονη και ο 41χρονος λοιπόν, θα επισφραγίσουν την αγάπη τους στις 10 Σεπτεμβρίου, στον Άγιο Δημήτριο Κρότου, στην Κρήτη.

Ο γάμος τους θα είναι ανοιχτός ενώ θα ακολουθήσει γλέντι σε κέντρο διασκέδασης στο Ηράκλειο.

Την είδε στο καφενείο και την ερωτεύτηκε

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κτηνοτρόφος Κωστής πήρε την απόφαση να φύγει από το χωριό του, το Ζαρό, και βρέθηκε στον Κρότο προκειμένου να ασκήσει καλύτερα το επάγγελμά του. Εκεί γνώρισε την Παρασκιώ, επίσης κτηνοτρόφο, και δεν χρειάστηκε πολύ για να πέσουν τα πρώτα βλέμματα και να φουντώσει ο έρωτάς τους.

Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ… Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», αποκάλυψε η κα Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ αρχικά είχε ενδοιασμούς για αυτή τη σχέση, τελικά ενέδωσε. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος τους.

«Εγώ θα κάνω το γάμο. Θα καλέσω 2500 χιλιάδες άτομα και θα βάλω 100 κουμπάρους», δήλωσε ο γαμπρός.

Όσο για το μέλλον; Το ζευγάρι θέλει να περνά καλά, να έχει υγεία και να κάνει παρέα ο ένας στον άλλον.

«Είναι καλό παιδί, δεν θέλει να με στεναχωρεί, είναι καλόχαρος. Από τότε, τώρα και 15 μέρες μένουμε μαζί», εξομολογήθηκε η ίδια η Παρασκιώ στο ekriti.gr.

πηγή ekozani