Πέρασε με πρωτιά στον Τελικό

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των παιδιών της Ελλάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων / Κορασίδων, στο κολυμβητήριο “Κύπρος” της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη, συνεχίζονται.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/8), στον προκριματικό του Μικτού Κόμπο, η Εθνική μας ομάδα πέτυχε μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός της, πήρε την καλύτερη βαθμολογία (1η) από τις ομάδες που μετείχαν (κάποιες από αυτές παγκόσμιες παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος), 249,5333 β. και προκρίθηκε πανηγυρικά στον Τελικό του αγωνίσματος, όπου αποτελεί πλέον το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και την παγκόσμια κορυφή.

Την ομάδα μας αποτελούσαν οι εκπληκτικές Αντωνία Μπόκου, Νικολέττα Καλτσογιάννη, Εστέλλα Καραμανίδου, Ισμήνη Μαρία Καραβασίλη, Αργυρίνα Κοντού, Άρτεμη Κουτράκη, Ηλέκτρα Ράπτη, Βασιλική Θάνου, Δανάη Τσαπραλή, Γεωργία Μυρτώ Ζαγκανά.

Τη 2η καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού πήρε η Ιαπωνία με 243,7022 β. και την 3η η Ισπανία με 227,5706 β.

Ο Τελικός του Μικτού Κόμπο είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (2/9) στις 19:30.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού του Μικτού Κόμπο ΕΔΩ.

Αύριο Παρασκευή (1/9), τρίτη ημέρα των αγώνων, έχουμε στις 9:30 το πρωί τις Φιγούρες, στις 18:00 τον τελικό του Ελεύθερου Σόλο Παίδων, με τη συμμετοχή του Στέλιου Κουκουσέλη και στις 19:30 τον Τελικό του Μικτού Ελεύθερου Ντουέτου.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ